Podezřelá trojice se snažila rychle zmizet před strážníky. Kradli totiž v obchodě, jeden z mužů byl v hledáčku policie
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 7.10.2021 v 20,40 hod., prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost v centru města, kde si všimla trojice mužů, kteří se po spatření hlídky začali chovat podivně a snažili se z místa odejít.

Hlídka dotyčné zadržela a vzhledem k tomu, že u sebe měli nákupní tašku, opatřenou alobalovou folií používanou mezi těmito lidmi často ke krádeži zboží v obchodech a pronesení přes detekční rámy a v ní cca. sedm parfémů STR8, nabyli strážníci podezření, že zde došlo k trestnému činu.

1110mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Při dalším šetření bylo strážníky zjištěno, že jeden z mužů se nachází v celostátním pátrání Policie ČR. Na dotaz hlídky, kde k tomuto zboží přišli, jeden z mužů uvedl, že je odcizili v prodejně Penny na Střekově. Vzhledem k těmto skutečnostem byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celý případ převzala k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru