Foto: čtenář
Ústí nad Labem

Povrly - V neděli 14. dubna se na železniční trati mezi Ústím nad Labem a Děčínem stala nehoda. Vlak měl několik metrů táhnout člověka. Na místě přistával vrtulník Letecké záchranné služby.

Nehoda se stala krátce po poledni u Povrlů na Ústecku. Na místo vyjížděly dvě jednotky hasičů společně s drážními hasiči.

Foto: čtenář

Podle svědkyně vlak několik metrů táhl člověka. Mělo jít o muže, který byl vyloučen ve stanici z vlaku. Údajně se měl opřít o vedle stojící vlak, který se rozjel a táhl vyloučeného cestujícího několik metrů.

Jde o již druhou nehodu na železnici během tohoto víkendu. V noci ze soboty na neděli vyhasl lidský život na železnici u Rumburku, v tomto případě osoba střet s vlakem nepřežila (psali jsme ZDE).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru