RunTour Ústí nad Labem. Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – Otestovat si trať. Připravit se na samotný závod. Tři květnové čtvrtky proběhnou na střekovském nábřeží výběhy s RunTour Ústí nad Labem.

Vybíhat se bude 2.5., 9.5., 16.5. v 18.00 hodin na Labské stezce u krajského soudu (pozn.red. bývalý prostor před KOLOcafé) pod vedením ambasadorky Rozběháme Ústí nad Labem Nikoly Meluzínové a koordinátorky ambasadorů Rozběháme Česko Venduly Vlasové. „Výběh je pro každého. Proběhneme se po trase,“ píše se v události.

Ve čtvrtek 9. května návštěvníci výběhu mohou navíc otestovat běžecké boty značky Puma.

RunTour Ústí nad Labem je městským certifikovaným běžeckým závodem, který centrum krajské metropole Ústeckého kraje hostí opakovaně. V roce 2024 v sobotu 25. května jednotlivé kategorie závodů odstartují z Kostelního náměstí v centru města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru