Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Bojujete po svém cyklovýletu s únavou a nezbývají vám síly na průjezd městem domů? Využijte opět tradičních služeb cyklobusu z Labské stezky ZDARMA a pohodlně se dopravte do okrajových částí Ústí nad Labem. Tuto informaci zveřejnil na svých stránkách ústecký magistrát v rámci zahájení turistické sezóny v krajské metropoli Ústeckého kraje.

Cyklobus ze zastávky ZPA na Střekově bude od soboty 27. dubna 20024 vyrážet o sobotách, nedělích a ve svátcích vždy v 16.30 a 18.00 hodin. „Využijte této skvělé příležitosti k pohodlnému a bezpečnému přepravení Vás i Vašeho kola. Cyklobus opět jezdí v rámci projektu Zdravé město,“ píše se na stránkách ústeckého magistrátu.

Trasa povede přes stanice Divadlo, Na Spálence, Bukov, Severní Terasa, Orlická. Letošní ukončení provozu cyklobusu z Labské stezky je naplánováno na 29. září 2024. 

Oblíbené KOLOcafé se vrátí! Informaci zveřejnil podnik na sociální síti

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru