KOLOcafé. Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov - Tak přátelé naši, nebojte se, na KOLOcafé jsme nezapomněli a ani jsme ho neprodali. I když počáteční plány byly ledajaké. V tuto chvíli vážně jednáme o přesunutí na nové místo. Kde, to vám sdělíme časem. Tuto informaci ve čtvrtek 25. dubna 2024 zveřejnil na svých stránkách oblíbený podnik střekovského nábřeží, který na konci měsíce března ukončil provoz u mostu Dr. Beneše.

Důvodem proč se KOLOcafé muselo z původního místa odstěhovat, je výstavba provizorní lávky, která po dobu rekonstrukce benešova mostu a jeho úplného uzavření, poslouží chodcům, cyklistům a budou na ni přesunuty inženýrské sítě, jež jsou teď zavěšeny na mostě. „Opět spolupracujeme s Richardem Loskotem, jeho architektonické oko a pomoc při budování je nám velkou oporou. Jednáme také s Ústeckým krajem o finančním příspěvku, který nám částečně pomůže KOLOcafé opět otevřít. Takže uvidíme, jak to vše dopadne. My doufáme, že vše klapne a třeba se letos, ještě do podzimu uvidíme. Těšíte se? My ano! Stýská se nám po vás!“ pokračuje oblíbený podnik v informaci.

Podle neoficiálních zpráv KOLOcafé zůstane na střekovském nábřeží u Labské cyklostezky. Novou adresou bude nevyužívaná plocha v blízkosti veterinární stanice.

Na nábřeží začaly práce na výstavbě provizorní lávky pro pěší a cyklisty! Spojí Střekov s centrem Ústí po dobu rekonstrukce mostu Dr. Beneše

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru