Starší žena upadla v centru města a nemohla vstát, při pádu utrpěla tržnou ránu pod okem
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 7.10.2021 v 12,30 hod., prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost v centru města, kde si v ulici Hrnčířská všimla ženy, která upadla v důsledku špatného došlápnutí na chodník a nemohla vstát ze země.

Hlídka okamžitě provedla nezbytné kroky k zjištění stavu věci a poskytla jí první pomoc, neboť žena při pádu utrpěla tržnou ránu pod levým okem. Zraněná žena si dále stěžovala na bolesti v levém koleni a z tohoto důvodu strážníci na místo přivolali zdravotní záchrannou službu, která si dotyčnou od strážníků převzala a odvezla ji do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru