Neznámý útočník brutálně napadl muže ranami pěstí do obličeje
Strážníci poskytují pomoc napadenému muži. Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Operační středisko ústecké městské policie přijalo telefonické oznámení od neznámého oznamovatele, který operátorovi sdělil, že v ulici U Městských domů leží na zemi zraněný člověk.

Vyslaná hlídka na místě zjistila muže středního věku, který strážníkům sdělil, že ho fyzicky napadl neznámý muž, který ho několikrát udeřil pěstí do obličeje. Způsobil mu tržné zranění obočí a silný otok pravého oka. Strážníci dotyčnému poskytli první pomoc a na místo přivolali zdravotní záchrannou službu, která si zraněného odvezla do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření.

Vzhledem k podezření na trestný čin, kterého se svým protiprávním jednáním dopustil neznámý útočník, byl případ po celkovém zadokumentování předán k dořešení Policii ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru