Muž mlátil tyčí do auta, pak utíkal a schovával se v hustém křoví
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Strážníci ústecké městské policie vyjížděli do ulice Šípková, kde měl podle oznámení muž mlátit tyčí do jednoho ze zaparkovaných vozidel.

Hlídka po příjezdu na místo spatřila neznámého muže, který odpovídal popisu, ale ten po spatření hlídky z místa utekl do centrálního parku, kde se před strážníky schoval do křovinatého porostu.

Po prohledaní místa ho spatřila hlídka ukrytého v hustém křoví. Strážníci muže vyzvali aby svůj úkryt opustil, ale ten na výzvy nereagoval a před strážníky se dal opět na útěk. Ti ho pronásledovali a zanedlouho také dostihli.

Vzhledem k tomu, že muž při zadržení kladl aktivní odpor, byly proti tomuto muži použity donucovací prostředky, kdy dotyčný nakonec skončil ve služebních poutech. Z místa činu byla hlídkou celá situace zadokumentována a vzhledem k výši škody na vozidle, kterou dotyčný svým protiprávním jednáním způsobil, byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celý případ převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru