Strážníci pomohli seniorce ve Šrámkově ulici
Strážník kontroluje zranění seniorky. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Seniorce ve Šrámkově ulici přijeli pomoci strážníci městské policie. Ženě se udělalo špatně, zatočila se jí hlava a nedokázala sama vstát ze země. Zavolala tedy na tísňovou linku městské policie a prosila o pomoc.

Hlídka strážníků ihned vyjela na místo. Paní měla zdravotní problémy v pátek odpoledne. „Když strážníci dorazili do jejího bytu, zjistili, že žena má tržnou ránu na hlavě. Poranila se při pádu,“ informoval Jan Novotný, mluvčí Městské policie Ústí nad Labem.

Žena byla při vědomí a strážníkům sdělila, že při lékařské kontrole dostala nové léky, po kterých se jí točí hlava a neustále padá. Strážníci ženě poskytli první pomoc a posadili ji na židli. Na místo pak přivolali záchranku, která paní převezla k dalšímu vyšetření do Masarykovy nemocnice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru