Střekov – U příležitosti narození prvního Československého prezidenta Tomáše Garrigue Masaryka se v pondělí 7. března sešli představitelé města a Ústečané. K soše politika na Střekově položili květiny, vzdali mu holt a zazněla hymna České republiky.

Ústečané a představitelé města si připomněli narození Tomáše Garrigue Masaryka. Zdroj: Magistrát statutárního města Ústí nad Labem

„V našem městě si prvního prezidenta připomínáme vlastně každodenně, když jedeme po Masarykově ulici, míříme do Masarykovy nemocnice anebo vyrážíme na výlet k Masarykovým zdymadlům. Právě pojmenováním významných staveb naši předkové v Ústí nad Labem vyjádřili Tomáši Garrigue Masarykovi, realistickému a humanistickému politikovi, úctu," uvedla primátorka Věra Nechybová ve svém proslovu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru