Ústí nad Labem - Poctivý sortiment s příběhem psaným v Ústí nad Labem a jeho okolí. Farmáři, pěstitelé, ale i drobní zahrádkáři, pekaři či včelaři z regionu začnou opět každý čtvrtek nabízet své produkty na Kostelním náměstí u OC Forum Ústí nad Labem. Poprvé se tak stane už 3. března.

Na oblíbených trzích nakoupíte nejen na zdravou a chutnou večeři, ale klidně i zásoby na celý měsíc. Výrobci a prodejci navíc připomenou mnohdy již zapomenuté postupy kvalitní přípravy a výroby, které velkoprodukce nemá mnohdy šanci obsáhnout. Zákazníci si budou moci pravidelně vybírat z výpěstků, produktů a plodů více než dvaceti lokálních producentů až do podzimu.

„Farmářské trhy na Kostelním náměstí se v minulosti staly oblíbeným cílem návštěvníků z širšího okolí. A to nejen díky kvalitní a čerstvé, ale zároveň rozmanité nabídce. Dbáme na pečlivý výběr provozovatelů, kteří se uchází o možnost účasti s akcentem na regionální příslušnost. Mnohdy se tedy jedná o malou sousedskou sešlost," vysvětluje s úsměvem marketingová manažerka OC Forum Ústí nad Labem Kateřina Kejřová a dodává: „Pro letošní rok jsme se spojili s farmářskými trhy z Mírového náměstí. Tímto krokem se nám podařilo významně rozšířit nabídku produktů a návštěvníkům centra poskytnou pohodlný nákup všeho na jednom místě".

OC Forum chce farmářskými trhy podpořit zejména lokální prvovýrobce a originální producenty. Nabízený sortiment často v bio kvalitě obsáhne například tradiční masné a mléčné produkty, vejce, ovoce a zeleninu, ale také medy, džemy, suché plody, koření či bylinky a sazenice pro zahrádkáře. V závislosti na ročním období budou dostupné i sezónní výpěstky či řemeslné výrobky. Zároveň se trhy stávají komunitní platformou pro setkávání, sdílení rad, tipů a receptů.

Více informací na www.forumustinadlabem.cz a na facebooku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru