Za volant sedl i přes zákaz, který už jednou porušil. Skončil v policejní cele
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Krásnobřezenští policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 28letému muži pro trestný čin Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Podezřelý byl včera v dopoledních hodinách v ulici Přístavní zastaven policejní hlídkou při řízení vozidla.

"Z dostupných evidencí policisté zjistili, že řidič má nejenom vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel, ale že již byl i podmíněně odsouzen za to, že tento zákaz maří a dál vozidlem jezdí. Řidič byl zadržen a převezen do policejní cely. Soudce ve zkráceném přípravném řízení a lhůtě 48 hodin rozhodne o jeho trestu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru