Policistům se podařilo objasnit sérii krádeží v obchodech. Zloděj putoval rovnou do vazby
Ilustrační foto: vscr.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Policejní vyšetřovatel zahájil trestní stíhání 28letého muže pro trestný čin Krádeže. Policistům z obvodního oddělení v centru města se podařilo objasnit sérii krádeží v obchodech. Pachatel ve všech případech využil příležitosti.

Jedním z případů byla krádež balíku s oblečením, které do jedné z prodejen v obchodním centru přivezla zásilková služba. Ještě než zaměstnanec služby stačil balík doručit, tak mu zmizel z auta. Policisté u všech případů vyhodnocovali dostupné kamerové systémy.

"Na základě místní znalosti se jim podařilo v krátké době ztotožnit pachatele. Celková škoda, kterou zloděj způsobil se pohybuje kolem 50 tisíc korun. Policejní vyšetřovatel podal návrh na vzetí obviněného do vazby, který soudce akceptoval a obviněné byl eskortován do vazební věznice. Vzhledem k tomu, že v minulosti byl pro obdobnou trestnou činnost již odsouzen, tak mu v současné době hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru