Teplice - Jsou mladí, mají krásné hlasy, díky účasti v letošní soutěži Superstar je už zná dost lidí, do superfinále se ale nedostali. Co čeká třiadvacetiletou Sabinu Slepčíkovou a patnáctiletého Dalibora Slepčíka v budoucnosti?

Sourozenci Sabina a Dalibor Slepčíkovi při rozhovoru před vystouepním na teplické Čertovské show. Foto: Jan Vraný

Měli jsme příležitost si s oběma pohovořit v teplické Galerii před jejich vystoupením na Čertovské show v sobotu 5. prosince. Prozradili nám, jak byla účast v Superstar náročná, časově a také fyzicky, přesto jsou oba velmi šťastní, že se dostali do finálových kol, oba shodně sdělili, že díky tomu se posunuli o velký kus dál a otevírá se jim příležitost nastartovat pěveckou profesionální dráhu. Co dalšího nám prozradili, vám přinášíme v našem rozhovoru s nimi:

Jak se cítíte po Superstar?

Dalibor: Já se cítím dobře, najednou je klid a já se můžu dobře vyspat.
Sabina: Já se cítím také dobře, myslím si, že jsme to oba dva dotáhli hodně daleko, byl to pro nás myslím skvělý výkon a jsem strašně moc ráda za tu příležitost, byla to jedinečná zkušenost.

Dalibore, co dala tobě Superstar?

Určitě to, že jsem se díky soutěži a intenzivnímu zpěvu zlepšil, také už umím o dost lépe zpívat s hudbou, dala mi spoustu kamarádů a spoustu zážitků, na tuto soutěž určitě jen tak nezapomenu.

Dalibore, máš krásný hlas, uslyšíme tě v dohledné době nebo můžeme se třeba těšit na CD nebo chystáš něco pro své fanoušky?

Ještě úplně nedokážu odpovědět na to, co bude, ale určitě máme v plánu se Sabinou nazpívat duet. Vím ale, že se chci zpěvu a hudbě věnovat dál.

Co má v plánu Sabina?

Tak něco málo se mi už rýsuje, není to ještě stoprocentní, nechci ještě o tom mluvit, také proto, abych to nezakřikla, ale určitě chci naplno zpívat a chci se zpěvu věnovat profesionálně.

Dalibore, co ty a fanynky?

Jsem moc rád, že mě tak podporují, že mi posílaly hlasy, že se mnou komunikují na Facebooku, bohužel jim moc neodepisuji, protože to nestíhám, ale všem moc děkuji.

Těšíš se dnes na své fanynky?

Ano, těším se moc, doufám, že neselže technika a ozvučení, budeme totiž vystupovat bez zkoušení, tak snad to bude dobré.

Sabino, co chystáš do budoucna?

Tak já se také těším na duet, který hodláme s bratrem nazpívat, ráda bych natočila nějaký singl, pro začátek a v budoucnu bych ráda natočila album.

VIDEOROZHOVOR S DALIBOREM A SABINOU

 

Videorozhovor se Sabinou a Daliborem připravili: Olga Markuzziová a Jan Vraný/e-teplicko.cz

Co bude následovat teď po Superstar, máte ještě nějaké povinnosti, co vás čeká?

Dalibor: Tak mě čeká ještě škola, musím ji dohnat nebo znovu pokračovat od příštího roku. Zítra se oba dva se Sabinou zúčastníme Superstar, budeme společně se všemi finalisty zpívat společnou písničku.

Jakou školu studuješ?

Studoval jsem gymnázium, potom jsem přešel na střední školu stavební a teď možná ještě přestoupím na jinou školu, uvidím, no já jsem takový přestupový kluk. Určitě si chci ale střední školu dodělat.

Ty jsi kvůli Superstar skončil ve škole?

Ne neskončil, ale vynechal jsem jí, chyběl jsem dost dlouho, tak uvidím, ale mám tam kamaráda Patrika Malovce, tak možná mi pomůže, abych všechno dohnal. Tak uvidím, jestli budu muset přestoupit na jinou školu, nebo ne.

Sabino, ty ses musela kvůli Superstar něčeho vzdát nebo něco přerušit?

Já jsem studovala ekonomické lyceum, ale studium jsem nedokončila, z toho důvodu, že jsem odcestovala do Kanady, tak mi mamka školu přerušila a od té doby co jsem tady, se věnuji synovi, protože jsem s ním právě kvůli Superstar nemohla být tak často, tak mu to teď chci vynahradit.

Co byste popřáli všem, kteří se na vás dnes přišli podívat a co byste popřáli všem Tepličanům?

Dalibor: Ať si dnes užijí ten den, ať se na nás těší a ať se jim naše vystoupení líbí.
Sabina: Já všem přeji krásné prožití vánočních svátků a také doufám, že se jim akce dnes bude líbit.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru