Kostelní náměstí – Koledám, hitům z muzikálů, ale také dětské superstar patřilo v sobotu odpoledne Kostelní náměstí v centru Ústí nad Labem. Do krajské metropole v rámci Ústeckých Vánoc zavítala známá herečka a zpěvačka Yvetta Blanorovičová.

Čertoviny Yvetty Blanarovičové. Foto: Petr Sochůrek

Veronika Šimůková, manažerka zpěvačky, uvedla, že Yvetta Blanarovičová přijela do Ústí s dětmi oslavit Mikuláše. „Na začátek zazpívala dospělým pár písniček z muzikálů plus vlastní tvorbu. Poté přišlo na řadu zpívání koled, kdy pěvecký sbor tvořily děti, které dorazily na Kostelní náměstí. Nechyběly soutěže, dětská pohádková superstar a autogramiáda," řekla pro E – Ústí.cz Veronika Šimůnková.

Dnes v neděli 6. prosince bude pódium patřit vánočnímu dětskému koncertu s Heidi Janků. O týden později vystoupí Daniel Hůlka s Kamilou Nývltovou a poslední adventní neděli, tedy 20. prosince, Jaroslav Uhlíř. Vstupné je na všechna vystoupení zdarma.

Čertoviny Yvetty Blanarovičové. Foto: Petr Sochůrek

 

Čertoviny Yvetty Blanarovičové. Foto: Petr Sochůrek

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru