Majitelé tříkolek na prvním výjezdu na Větruši. 2x Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – K zahájení letošní sezony  5. května 2024 si příznivci kanadské značky CAN AM koncernu BRP vybrali zámeček Větruše v Ústí nad Labem. Do krajské metropole Ústeckého kraje přijede na 70 spyderů a rykerů z různých částí východního Německa. Předpokládá se příjezd zhruba 120 účastníků.

Německá firma „Funride Company“ z Pirny pořádá během sezóny několik pravidelných setkání majitelů strojů po celé Evropě. Kromě své domovské země, Německa, zmíníme například Slovensko nebo Polsko. Letos jsme se rozhodli začít sezonu v České republice. „Výletní zámek Větruše je na doporučení. Je to krásné místo, které nabízí pohled na celé město,“ řekli majitelé německé společnosti, proč právě Ústí nad Labem a doplnili: „Personál je velmi přátelský a vstřícný. Jsme velmi rádi, že si zde můžeme dát přestávku na oběd.“

Cílem pravidelných setkání po celé Evropě je kromě setkání s majiteli tříkolek BRP také představení stroje veřejnosti pro bezpečnou a adrenalinovou zábavu. „Není to jen dopravní prostředek, je to čistá radost z jízdy. To se odráží i na velkých vzdálenostech, které naši zákazníci ujedou s vozidly. Mezi našimi řidiči a řidičky lze vidět i bývalé motorkáře a handicapované motorkáře, jejichž handicap jim již nedovoluje jezdit na klasické motorce. Různé produkty CAN AM jsou po celém světě využívány záchrannými organizacemi, policií, zemědělci, lesníky nebo sportovními zařízeními,“ dodávají organizátoři.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru