Střet u kruhového objezdu pod Větruší zapříčinil dopravní kolaps v centru Ústí
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Zásah všech složek ústeckého integrovaného systému si vyžádala dopravní nehoda, která se stala v ulici Střelecká poblíž kruhového objezdu pod Větruší. V okolních ulicích se tvořily dlouhé kolony aut.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že ke karambolu došlo krátce před šestou hodinou ranní, kdy řidič osobního auta narazil do svodidel. „Při střetu utrpěl lehká zranění. Na místě události zasahovali složky integrovaného záchranného systému. Příčina nehody je v šetření dopravních policistů,“ dodala Veronika Hyšplerová.

Další nehoda, která s největší pravděpodobností stála za ucpanými silnicemi auty v centru Ústí, se stala poblíž obchodního a zábavního centra Forum. Zde se podle facebookové stránky Dopravní informace – Ústí a okolí střetla dvě auta mezi semafory k parkovišti na bývalém autobusovém nádraží.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru