Strážníci s pomocí defibrilátoru zachránili život muži. Ten zkolaboval v ulici Dr. Horákové
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Městská policie v Ústí nad Labem již třetí rokem používá tři defibrilátory, o kterých se nedá v žádném případě říci, že na ně padá prach, a že by nebyly využívány. Naopak. Všichni strážníci městské policie byli proškoleni pracovníky Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje z jejich používání.

Tyto přístroje jsou velmi často strážníky využívány v průběhu jejich pracovního nasazení. Během doby, kdy městská policie využívá defibrilátory, bylo toto zařízení použito již v mnoha případech a byly případy, kdy strážníci díky defibrilátorům zachránili lidský život, jako tomu bylo minulý týden v ulici Dr. Horákové, kde zkolaboval šedesáti osmi letý muž a díky rychlému zákroku strážníků a za pomoci defibrilátoru mu zachránili život. Tyto zdravotnické přístroje se staly již neodmyslitelným pomocníkem strážníků při záchranně lidských životů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru