OPRAVDU SE STALO: Muž skončil po koncertě nabodnutý na plotě letního kina. Volali hasiče a záchranku
Foto zdroj: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Hlídka strážníků při kontrolní činnosti v centru města Ústí nad Labem zaznamenala u horní brány letního kina dvojici mužů, která na ni mávala. Dvojice strážníkům sdělila, že poblíž na oplocení kina zůstal viset neznámý muž.

Ten se pokoušel po koncertu plot přelézt, při tomto pokusu se však na železný plot nabodl a uvízl. Hlídka se mu proto ihned vydala na pomoc. Dotyčný měl jednu z tyčí plotu zabodnutou v lýtku, byl při vědomí a před dalším zraněním mu pomáhala přidržováním skupinka dalších mužů.

Na místo byla ihned přivolána i záchranná služba a hasiči, kteří kus plotu odstřihli pomocí hydraulických nůžek. Následně se strážníky muže naložili na nosítka, na kterých nešťastník zamířil do Masarykovy nemocnice k ošetření.

1107mpusti

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru