Projížďka pohádkou: Zoopark opět zve na kouzelné jízdy areálem
Foto zdroj: FB zoopark Chomutov
Ústí nad Labem

Chomutov - Tři, dva, jedna… POHÁDKOVÉ SAFARI! Chomutovský zoopark spustil předprodej lístků na jednu z nejočekávanějších a nejoblíbenějších akcí léta. A doporučuje s rezervací neotálet.

Nevšední výpravy s nádechem kouzel a nadpřirozena jsou nachystané na pátek a sobotu 15. a 16. července. Jízdy po areálu zooparku budou opět plné zastávek s pohádkovými scénami v podání herců z Divadla V Pytli a řadou dobrovolníků. „Dokážou vždy zoopark proměnit ve skutečnou pohádkovou říši, kde se baví děti i dospělí,“ těší se ředitelka zooparku Věra Fryčová.

V jízdách se budou pravidelně střídat Safari Expres a vláček Amálka, návštěvníci si tak mohou zarezervováním konkrétního času zároveň vybrat soupravu, která je poveze. Začínat bude terénní Safari Expres první jízdou ve 13 hodin a poté bude vyjíždět vždy v celou hodinu až do osmi večer. Od 13.30 pak vždy po hodině vyrazí na stejnou trasu zoovláček, až do poslední jízdy v 19.30 hodin. Pohádková trasa povede přes všechny tři areály, tedy zoo, safari i skanzen.

Jízdenky si lidé mohou koupit online přes webové stránky zooparku nebo přímo na pokladnách. Platí zároveň jako vstupenka do zooparku v daný den, takže je možné výlet spojit s procházkou po areálu. „Je ale důležité dodržet zarezervovaný čas a na místo odjezdu přijít o chvíli dopředu, souprava vzhledem k navazujícím jízdám nemůže na nikoho čekat,“ upozorňuje ředitelka.

Jízdné je stanovené na 200 Kč za dospělého a 150 Kč za dítě. Děti do dvou let platit nemusí, ale nemají zaručené místo. Předpokládá se, že je budou mít rodiče na klíně. Kapacita Safari Expresu je padesát osob, Amálka pojme dokonce šedesát cestujících.

Pohádkové safari je jednou z nejoblíbenějších akcí v kalendáři zooparku. „Každý rok se snažíme zkombinovat tradici s novinkami, takže věříme, že na své si přijdou pravidelní návštěvníci i ti, kteří Pohádkové safari okusí poprvé,“ dodala k pozvánce ředitelka Fryčová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru