Padlo obvinění z vraždy na ubytovně v Trmicích. Muž má na svědomí smrt spolubydlícího
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Trmice - V pátek v odpoledních hodinách byl v pokoji ubytovny v Trmicích na Ústecku nalezen mrtvý 70letý muž. Případ si po prvotním ohledání převzali ihned krajští kriminalisté. Soudní lékař při ohledání těla mrtvého muže zjistil, že má zranění v oblasti hlavy. Byla nařízena soudní pitva.

O události jsme informovali ZDE. Policejní hlídka, která byla první na místě, v pokoji s tímto mužem zajistila jeho 64letého spolubydlícího, který byl silně opilý. Jak se později ukázalo, při ohledání místa činu a zajištění stop, tak tento muž má smrt spolubydlícího na svědomí.

"Při výslechu kriminalistům uvedl, že se pohádali. Konflikt nakonec vyvrcholil fyzickým napadením. Tento muž byl zadržen. V současné době již čelí obvinění z trestného činu Vraždy a byl eskortován do vazební věznice," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru