Trmice – Ubytovnu Garni v Nerudově ulici v Trmicích v pátek 19. června obsadili kriminalisté. Důvodem má být násilný trestný čin.

„Nevíte, prosím, nějaké informace k vraždě co se stala na ubytovně Garni v části Trmic,“ napsal do redakce e-ústí.cz jeden ze čtenářů.

K násilnému trestnému činu mělo podle jeho slov dojít okolo patnácté hodiny. „V jednom z pokojů byla nalezena mrtvola muže. Na místě jsou kriminalisté. Vzhledem k počátkům vyšetřování nebudeme sdělovat bližší informace,“ uvedla k události mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová.

Podle vět čtenáře měl údajně starší muž zavraždit svého kamaráda. „Na ubytovně mám známé, kteří byli vyslýcháni, jelikož bydlí ve stejném patře,“ uvedl čtenář v námětu na článek.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru