V Ústí proběhla naháňka divoké zvěře. Myslivci odstřelili jedenáct prasat a šest lišek
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Vzhledem k tomu, že počet divokých prasat neustále stoupá a s nastávajícím příchodem podzimního počasí se divočáci stahují k lidským obydlím, provedlo myslivecké sdružení Diana ve spolupráci se strážníky městské policie naháňku, jejímž cílem bylo alespoň částečně zredukovat počty divokých prasat.

Dne 26. října v době od 8:30 do 15 hodin byla tato naháňka provedena v lokalitách Dobětic, Krásného Března a Neštěmic. Při tomto opatření strážníci během odstřelu usměrňovali dopravu a dohlíželi na to, aby do těchto prostor nevstupovali nepovolané osoby. Myslivcům se podařilo během dne odstřelit jedenáct prasat a šest lišek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru