Dívka spadla ze střechy, byla zmatená a dezorientovaná. Ukázalo se, že je v celostátním pátrání
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý 17. září krátce po půl jedenácté dopoledne byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do areálu v ulici U Vlečky 1 (příjezd z ulice U Kolejí), kde se měla dle tvrzení oznamovatele po střeše pohybovat dívka, které hrozí, že spadne na zem.

Nad střechou jsou vedeny rozvody vysokého napětí, které toto riziko ještě zvyšuje. Po příjezdu hlídky na místo již zde čekal oznamovatel, který strážníkům sdělil, že dívka již ze střechy spadla do trávy (výška cca 4 – 5 m) a zmateně se pohybuje po zemi. Hlídka k dívce přistoupila a na dotaz, zda při pádu neutrpěla nějaké zranění nedokázala strážníkům odpovědět. Strážníci na ženě nezjistili žádné viditelné zranění, byla však zjevně pod vlivem neznámé návykové nebo psychotropní látky, vyjadřovala se nesrozumitelně a byla silně dezorientována.

2009mpul2

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Vzhledem k tomu, že dotyčná mohla při pádu utrpět nějaké vnitřní zranění, byla hlídkou na místo přivolána zdravotní záchranná služba. Před příjezdem vozidla záchranářů strážníci dívku uklidnili, načež byla schopna s hlídkou alespoň částečně komunikovat. Šetřením bylo zjištěno, že se jedná o osobu, která je v celostátním pátrání Policie ČR. Z tohoto důvodu byla na místo přivolána také hlídka Policie ČR, která si celý případ převzala k dalšímu šetření. Za asistence policie byla sedmnáctiletá dívka převezena zdravotníky do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru