Strážníci společně s dětmi dohlíželi na ukázněnost chodců a řidičů. Chodci dostali od dětí malý dárek
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na ukázněnost chodců a řidičů v Ústí nad Labem dohlížela v pondělí 16. září společná hlídka, složená ze strážníků Městské policie Ústí nad Labem a žáků Základní školy E. Krásnohorské.

Tato akce s názvem: „Kontrola oprávněnosti vjezdu do centra města a správného přecházení“ se uskutečnila v rámci Evropského týdne mobility. Úkolem společné hlídky bylo monitorování správného přecházení na přechodech pro chodce v centru města.

1809mpdeti1

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Jak uvedl náměstek primátora Mgr. Tomáš Vlach, pod jehož záštitou se celý Evropský týden mobility v Ústí nad Labem koná: „Buďme ohleduplní a opatrní. Jedině tak se dá vyhnout dopravním nehodám“. Každý chodec obdržel od dětí reflexní ochranné prvky, které pro kontrolované věnovalo město.

1809mpdeti3

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Odměněny byly i samotné děti, a to návštěvou operačního střediska městské policie. Zde si mohly prohlédnout dohlížecí kamerový systém, podebatovat se strážníky a zkusit si ovládat kamery.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru