Strážníci besedovali se sluchově postiženými o bezpečném pohybu v silničním provozu
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V Centru služeb pro sluchově postižené proběhla tento týden beseda pro handicapované spoluobčany. Beseda byla zaměřena na bezpečný pohyb chodců v silničním provozu. Toto setkání uspořádala Městská policie Ústí nad Labem v rámci Evropského týdne mobility.

Jak uvedl primátor města Petr Nedvědický: „Téma prevence a bezpečnost je stále aktuální, protože život a zdraví je to nejcennější, co máme. Musíme si je chránit a k tomu potřebujeme mít dostatek informací“. Přednáška byla doprovázena zajímavou prezentací práce Městské policie Ústí nad Labem. Setkání bylo velmi úspěšné, což se projevilo také při bohaté diskuzi, která se rozpoutala v závěru přednášky, a kterou do znakové řeči tlumočil člen skupiny prevence kriminality a dopravní výchovy Milan Holub. Účastníkům setkání předali strážníci pomůcky potřebné k osobní ochraně a reflexní prvky, které pro zúčastněné věnovalo vedení města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru