Ústí nad Labem – Přepadnout večerku v centru Ústí s pistolí v ruce se rozhodl v sobotu dopoledne sedmadvacetiletý muž. Nejenže si neodnesl žádné peníze. Hned před prodejnou ho při útěku zadržel procházející městský strážník, který měl v tu dobu volno a nesloužil.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že lupiče policejní komisař obvinil z trestného činu Loupeže. „Obviněný ve chvíli, kdy vstoupil do prodejny, tak se snažil odlákat pozornost koupí pití. Následně při placení na podavačku namířil střelnou zbraň a požadoval vydání finanční hotovosti. Poškozená začala křičet. Pachatel se zalekl a z prodejny utekl. Daleko ovšem nedoběhl. Ještě před večerkou ho zadržel procházející městský strážník, který byl v tu dobu mimo službu. Lupič následně skončil v rukou policistů. Jedná se o „známou firmu" závislou na drogách. Za uvedené jednání sedmadvacetiletému muži hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 10 let," doplnila policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru