Jezděte jako Jágr! Nová půjčovna elektrokol a koloběžek v Dubí-Cínovci se právě otvírá
Na elektrokole jezdí i Jaromír Jágr. Zdroj: Hotel Pomezí
Výlety

Dubí - Elektrokola a koloběžky, očekávaný hit letošní cyklistické sezóny, si mohou zájemci od pátku nově zapůjčit v Hotelu Pomezí, přímo na trase Krušnohorské magistrály. Připravena jsou pro ně špičková elektrokola českého výrobce Crussis, na kterých trénuje i Jaromír Jágr. V pátek a v sobotu navíc dostanou cyklisté ke každému zapůjčenému elektrokolu Tatranku na cestu zdarma, aby si jízdu ještě víc užili.

V loňském roce se v Česku prodalo odhadem 35 tisíc elektrokol, což je oproti minulému období výrazný nárůst. Klasická kola se naopak prodávají spíše méně. Cyklisté oceňují hlavně možnost užívat si dlouhé výlety, při kterých zvládnou i náročnější terén bez nutnosti kolo tlačit. Tento fakt ocenil i Jaromír Jágr, který je tváří značky Crussis: „Jsem hrozně nadšený. V těchto kopcích bych to na normálním kole nedal. Je to skvělý, máš tam pět kategorií a můžeš si řídit, jak chceš, nemusíš to tlačit, můžeš pořád jezdit. Když ti dojdou síly, dáš si víc pomoci.“

Pořídit si elektrokolo je ale finančně poměrně náročné, nevyplatí se proto každému. Pro většinu rekreačních sportovců je tak ideální možnost si elektrokolo půjčit. Kromě finančních úspor si tak ušetří i starosti s dobíjením, údržbou a uskladněním.

„Jsme rádi, že umožníme lidem z našeho regionu zasportovat si na špičkových elektrokolech za příznivé ceny. Je to další krok v neustálém zkvalitňování a rozšiřování našich služeb nejen pro hosty hotelu, ale i pro obyvatele a návštěvníky regionu, jehož jsme nedílnou součástí,“ uvedla Johana Kydlíčková z Hotelu Pomezí.

Půjčovna je otevřena denně od 9 hodin ráno. Celodenní půjčovné vyjde u elektrokola na 590,- korun, za koloběžku zaplatíte 290,- korun. Více informací na www.hotelpomezi.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru