Podívejte se za jednu zvýhodněnou cenu do tří zoo v kraji. Speciální vstupenky už prodává i zoopark
Medvěd Michal si v zooparku užívá oblíbenou koupel. Foto: Helena Hubáčková | Zoopark Chomutov
Výlety

Chomutov - I v letošním roce budete moci navštívit za zvýhodněnou cenu 3 zoologické zahrady na severu Čech. Společnou vstupenku si můžete zakoupit také v chomutovském zooparku.

Již od roku 2016 mohou milovníci zoologických zahrad využít výhodné nabídky k návštěvě tří zahrad Ústeckého kraje – Zoo Děčín, Zooparku Chomutov a Zoo Ústí nad Labem. Projekt Jeden kraj – tři různé zoo je založen na principu společné vstupenky, kdy zájemce zaplatí nižší cenu než při součtu všech tří vstupů.

Společná vstupenka přijde dospělého na 260 korun a děti na 140 korun, kromě vstupenky v podobě pohledu, zahrnuje také dárek – originální magnetku, v každé zoo s jiným motivem.

Pokud se držitelům vstupenky podaří navštívit všechna tři zoo do 31. října, jsou zařazeni do slosování o hodnotné ceny. V loňském si roce zakoupilo společnou vstupenku 593 návštěvníci, z tohoto počtu se 294 soutěžící zařadili do slosování.

Co se vyhrávalo?

Losování výherců probíhá na začátku listopadu, slavnostní předání cen se koná s příchodem jara vždy v jedné ze zoo. Deset výherců za loňský rok si své ceny 11. dubna vyzvedli v Zoo Děčín (na snímku dole). První cenou byl víkendový pobyt v Domě Českého Švýcarska v Krásné Lípě, druhou cenou je zážitkový výlet s certifikovanými průvodci v Českosaském Švýcarsku, třetí výherce získal poukaz do Pivovarské restaurace v pivovaru Falknštejn.

1704vyherci

Další výherci získali volné vstupy do nového Lanového parku v Teplicích, který se nachází na unikátním místě v centru města - na střeše supermarketu. Lanový park se bude se otevírat 18. dubna a bude největším lanovým parkem v kraji.

Za jednu zvýhodněnou vstupenku můžete navštívit tři zoo v Ústeckém kraji i letos. Prodej vstupenek byl ve všech zoologických zahradách odstartován 1. dubna.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru