Mateřské školy z Ústí se už posedmé utkaly v kuličkyádě
Družstvo z MŠ Pomněnka se raduje z postupu do finále. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Osm desítek dětí ze sedmi ústeckých mateřských školek soutěžilo v Neštěmicích ve cvrnkání kuliček. Už 7. ročník „kuličkyády“ pro ně uspořádalo Sdružení dobrovolných hasičů Neštěmice. Ceny předal hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, který převzal nad touto akcí záštitu.

První místo obsadila Mateřská školka Pomněnka a získala tak putovní pohár, který vyrobila příspěvková organizace Ústeckého kraje Domovy sociálních služeb Litvínov. „Viděli jsme zde krásné a dramatické souboje. Důležité je ale, že si to všechny děti náramně užily," řekl hejtman Bubeníček na slavnostním předávání cen.

1705kulickyada1

Hejtman Oldřich Bubeníček s vítezným družstvem. Zdroj: www.kr-ustecky.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru