Hotel Vladimir převzala společnost CPI Hotels, přijde o jednu hvězdičku
CPI Hotels nově provozuje Hotel Vladimir v Ústí nad Labem, stala se největším poskytovatelem konferenčních kapacit v kraji.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Největší česká hotelová společnost CPI Hotels provozuje další hotel v Ústí nad Labem, nově převzala provoz Hotelu Vladimir. V Ústí nad Labem už CPI Hotels spravuje čtyřhvězdičkový Clarion Congress Hotel, který se zaměřuje převážně na obchodní klientelu.

Společnost zařadila původně čtyřhvězdičkový hotel o hvězdičku níže do tříhvězdičkové kategorie. „Hotel Vladimir má v regionu poměrně dlouhou tradici a Ústečané ho znají, chceme proto zachovat jméno hotelu i značku. Rozhodli jsme se ale nabízet jeho služby v žádané kategorii komfortního tříhvězdičkového ubytování, které je kvalitní, přesto cenově dostupné. Spolu s nabídkou čtyřhvězdičkového Clarionu jdeme naproti širokému spektru zákazníků a do právě začínající kongresové sezony vstupujeme s kapacitou více než tisíc míst jako největší poskytovatel konferenčních prostor v regionu,“ uvedl Vít Kotě.

Právě synergie hotelových služeb a výhodná poloha hotelů je do budoucna perspektivním bodem pro úspěšný provoz obou hotelů v ekonomicky složitém prostředí Ústeckého kraje. „Věřím, že s rozšiřující se nabídkou kvalitních služeb bude mít stále větší množství návštěvníků z Čech i ze zahraničí možnost poznat pořád poměrně opomíjené krásy Českého středohoří. Oba hotely jsou ideální základnou k jejich objevování,“ dodal Vít Kotě.

Hotel je zařazen mimo hlavní značky společnosti CPI Hotels, v kategorii Private Label Hotels. Obchodní a marketingovou podporu bude mít Hotel Vladimir, stejně jako Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem, v Praze.

Hotel Vladimir byl dokončen roku 1986 podle projektu architektů Rudolfa Bergra a Zdeňka Havlíka a v současné době nabízí ubytování ve 86 pokojích včetně 2 plně bezbariérových pokojů a apartmá s kuchyňským koutem. Disponuje zázemím 6 multifunkčních sálů s kapacitou více než 530 konferenčních míst. Od dubna 2017 je hotel součástí skupiny CPI Hotels, která celkově provozuje 29 hotelů v Čechách, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a Rusku a s kapacitou 8 400 lůžek a 11 300 konferenčních míst je největší hotelovou skupinou v České republice.

Mezi nejznámější značky skupiny patří především síť fullservisových hotelů Clarion Hotels, kolekce hotelů Mamaison Hotels & Residences, lázeňské hotely Spa & Kur Hotels, původní značka tříhvězdičkových hotelů Fortuna Hotels nebo pětihvězdičkový Buddha-Bar Hotel Prague z Buddha-Bar Collection.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru