Ústí nad Labem - Víte, jaká je největší výhoda mít koncert na vlakovém nádraží? Všichni to mají blízko-). Vlaky z Teplic, České Lípy, Litoměřic, Děčína, Mostu, Mělníka, Chomutova, ale i z Prahy jezdí skoro každou hodinu a zpátky chytnete poslední spoj ještě před půlnocí! Píše na svém facebookovém profilu známá česká moderátorka a novinářka Emma Smetana, která dnes zazpívá na ústeckém vlakovém nádraží v rámci svého turné s názvem Turné Mezi Vlaky.

Koncert začíná v 19.00 a končí ve 22.00 hodin. Koupit si budou moci návštěvníci akce CD nebo LP Emmy Smetana, ale třeba také kosmetiku chocker nebo podprsenku z limitované edice By Emma, která vznikla ve spolupráci s českými značkami Biorythme a Paon.

Vstupné je dobrovolné, přičemž veškeré vybrané prostředky putují na charitu.

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru