AKTUÁLNĚ: Auto v příkopu u Řehlovic, zasahují záchranáři. Silnice mohou dál namrzat
Nehoda osobního auta na Ústecku. Foto: Tomáš Straka
Ústí nad Labem

Řehlovice – Bez zranění se neobešla nedělní ranní nehoda osobního automobilu v obci Suché u Řehlovic na Ústecku. Zasahují všechny složky záchranného systému.

K havárii došlo na silnici třetí třídy. Příčiny jsou předmětem vyšetřování. Podle aktuálních informací dopravního servisu Policie ČR jsou silnice v Ústeckém kraji mokré po chemickém ošetření a s opatrností sjízdně. Na řadě míst kraje se ale objevují mlhy – od Chomutovska přes Lounsko, Mostecko a Teplicko. Na dálnici D8 na Ústecku se objevily srážky v podobě sněžení. Na silnicích nižších tříd mohou být ještě zbytky rozbředlého sněhu. Mrholení může namrzat, počítejte s tím.

Pokud se chystáte v neděli odpoledne cestovat, mějte na paměti novou výstrahu meteorologů: Od nedělního odpoledne do pondělního (3. 12.) poledne se bude zejména na Českomoravské vrchovině a na Moravě vyskytovat mrznoucí déšť s tvorbou ledovky. V Ústeckém kraji by se situace z pátku a soboty, kdy část regionu zasáhla velmi silná ledovka a na silnicích vznikl takzvaný „černý led“, neměla opakovat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru