Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, při které řidič srazil dívku na přechodu pro chodce
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Krásné Březno - Dopravní policisté se obrací na veřejnost, při pátrání po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v pátek 19. května okolo 20.45 hodin na křižovatce ulici Výstupní a Neštěmická v Krásném Březně.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že dosud nezjištěný řidič na přechodu pro chodce srazil dívku, která byla oblečená ve sportovním oblečení. „Ve vozidle novějšího typu, které mělo tmavě šedou barvu a jednalo se nejspíše o SUV, se společně s řidičem nacházela i spolujezdkyně. Řidič ihned po nehodě zastavil a dívce pomohl. Následně jí i nabídl odvoz domů. Dívka nabídku přijala a nastoupila do vozidla,“ doplnila policistka.

Vzhledem k tomu, že se jednalo o nehodu, tak dopravní policisté hledají svědky, kteří se mohou hlásit na tísňovou linku 158 nebo nejbližší policejní služebnu. „Konkrétně pátráme po mladé dvojici, která přecházela v tu samou chvíli po přechodu pro chodce a dvou starších lidech, kteří rovněž nehodu viděli. Samozřejmě policistům pomůže, když se ozve samotný řidič vozidla,“ dodala Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru