Lidský řetěz stěhoval časopisy, pomáhali i ústečtí strážníci
Stěhování časopisů. Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí proběhlo v centru města Ústí nad Labem stěhování časopisů z budovy knihovny v ulici velká Hradební do nově zřízené pobočky v Bratislavské ulici, kterého se vedle žáků základních a středních škol zúčastnili aktivně i strážníci městské policie.

Zatím co na dvě stě padesát žáků vytvořilo řetěz mezi oběma knihovnami, dohlíželi strážníci na přechodech na jejich bezpečnost. Vždy, když časopisy, putující lidským řetězem z ruky do ruky se nahromadily u přechodu pro chodce, byly pořadateli naloženy do přepravek a to byla chvíle pro strážníky zastavit provoz a umožnit pořadatelům přepravit časopisy na druhou stranu vozovky, kde si je opět převzali žáci tvořící řetěz, aby se posléze časopisy dostaly do místa určení v Bratislavské ulici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru