Bravurní úlovek policistů na Ústecku. Dopadli zloděje sena v hodnotě padesáti tisíc
ilustrační foto: e-deniky.cz
Ústí nad Labem

Ústecko - Liboucheckým policistům se podařil bravurní úlovek, když zadrželi zloděje sena na Libouchecku. Policisté ve chvíli, kdy zaevidovali případ krádeže balíků sena v hodnotě kolem 50 tisíc korun, začali po pachatelích intenzivně pátrat.

Velely se hlídky, aby nepravidelně prováděly kontroly míst, kde se seno skladuje, nebo kde je ho velké množství. "V pondělí ve večerních hodinách při hlídkové činnosti policisté zadrželi dva ze tří pachatelů těchto krádeží. Jednalo se o dvaapadesátiletého a čtyřiačtyřicetiletého muže z Českolipska. Při prohlídce jejich vozidla byly nalezeny další tři odcizené balíky," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Policisté rovněž zjistili, že se jedná o vozidlo, které bylo odcizeno na Děčínsku. U třetího z pachatelů, coby hlavního organizátora, dvaačtyřicetiletého muže z Nového Boru, policisté provedli prohlídku nebytových prostor, kde nalezli část odcizeného sena. "V současné době jsou všichni zadrženi a policejní vyšetřovatel jim sdělil obvinění z trestného činu Krádeže. Na dva z obviněných (42,52) byl podán návrh na vazbu. Za uvedené jednání jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let," uzavřela Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru