Labskou stezku ovládne běžecký závod s mezinárodní účastí
Na snímku pořadatelka závodu Veronika Vágnerová. Zdroj foto: Ústecký VitaSport maraton
Ústí nad Labem

Svádov – Labská stezka ze Svádova směrem na Děčín bude v sobotu 10. listopadu patřit běžcům. Při 5. ročníku závodu Ústecký VitaSport maraton se na trať od 11.00 hodin postupně postaví maratonci, půlmaratonci a běžci na pět kilometrů.

„Na trati bude připraveno šest občerstvovacích stanic a v cíli pro každého běžce účastnická medaile. Samozřejmostí je plný servis včetně šaten, sprch, toalet, masáží, stravného a startovacího balíčku. Vyhodnotíme 63 běžců, vždy 21 na každé trati v 7 kategoriích. Letos očekáváme hezké počasí, dobrou účast a tradičně i zahraniční běžce. Registrace je možná pouze do pátku 9. listopadu 2018 do 10.00 hodin na stránkách závodu,“ dodala pořadatelka Veronika Vágnerová.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru