VÝSLEDEK VYŠETŘOVÁNÍ: Řidič, který při střetu převrátil auto, usedl za volant opilý
Šetření nehody. Foto: Vít Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – Z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý jednatřicetiletý řidič, který 23. října s Peugeotem 307 havaroval v křižovatce ulic Nová a Truhlářova na Kamenném Vrchu. Auto se po střetu převrátilo a začalo hořet. Místo nehody bylo během odklízení následků uzavřené pro veškerou dopravu.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že řidič nezvládl projíždění křižovatkou, vyjel mimo komunikaci, kde narazil do vzrostlého stromu, značky a následně garáže. „Policisté, kteří přijeli v krátké době na místo, u řidiče provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní s výsledkem 1,72 promile. Škoda na vozidle činí 44 tisíc korun a na majetku třetích stran 25 tisíc korun,“ doplnila policistka.

{article Auto po nehodě zachvátily plameny}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru