Zloděj ukradl z auta střevíčky za 10 tisíc, prodal je za stovku
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Pachatel v ústí nad Labem neměl ani tušení o hodnotě bot, které odcizil. Navíc ho dopadli a teď mu hrozí tříleté vězení.

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 26letému muži z trestného činu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

"Tento pachatel se v krátké době vloupal do několika osobních vozidel, ze kterých ve výsledku odcizil vše, co se mu hodilo a šlo snadno zpeněžit. Například z jednoho vozidla odcizil dva páry dámských lodiček, kdy jedny z těchto bot stály 10 tisíc korun. Hodnotu pachatel ale vůbec neznal a ani si nedokázal představit, že tyto pro něj „obyčejné“ boty takovou hodnotu mohou mít. Prodal je totiž i s druhým párem bot za částku 100 korun," uvedla Veronika Hyšplerová, mluvčí policie Ústeckého kraje.

Ovšem určitě k radosti poškozené se policistům podařilo tyto boty vypátrat a následně je majitelce vrátit. Pachatel se v současné době nachází již ve vazební věznici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru