Zastupitelstvo schválilo fotbalovému klubu finanční pomoc, dostane 3,5 milionu
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Bezúročnou zápůjčku ve výši 3,5 milionu korun schválilo Fotbalovému klubu Ústí nad Labem zastupitelstvo. Klub svému majiteli oznámil předpokládaný schodek 4,35 milionu korun s odůvodněním, že nedostatek finančních prostředků nastal v důsledku výpadku předpokládaných sponzorských partnerů.

Město vyhovělo žádosti klubu, jehož je vlastníkem, a odsouhlasilo poskytnutí bezúročné zápůjčky ve výši 3,5 mil. korun s termínem splatnosti do 31. 12. 2019. Smlouva uvádí, že v případě nevrácení zápůjčky bude o tuto částku klub pokrácen z dotačního programu pro preferované sporty. Podporu schválením vyjádřilo 27 zastupitelů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru