V Ústí přibude 10 nových stanovišť na sběr elektroodpadu
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Počet stanovišť na sběr elektroodpadu se v Ústí nad Labem rozšíří. Rada města schválila dodatek smlouvy o spolupráci se společností ASEKOL. Společnost ASEKOL zajišťuje ve městě systém zpětného odběru elektrozařízení prostřednictvím stacionárních kontejnerů.

Na základě dodatku smlouvy společnost ASEKOL navýší počet stacionárních kontejnerů o 10 kusů na celkový počet 36 kusů, jejichž prostřednictvím odebírá bezplatně baterie a elektrozařízení pocházející z domácností, umístí je na vybraná místa a zavazuje se tyto kontejnery pravidelně vyprazdňovat a provádět úklid v okolí kontejneru.

Stacionární kontejnery jsou určeny pro drobná elektrozařízení, jako jsou např. telefony, rádia, počítače, CD, DVD přehrávače, kávovary, topinkovače, hračky atd. a také pro baterie. Kontejnery nejsou určeny pro sběr chladících zařízení, PC a jejich příslušenství a televizorů. Tato elektrozařízení mohou občané zdarma odevzdat na sběrném dvoře či v místě určeném posledním prodejcem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru