Policie pátrá po 17leté chovankyni, má blízko k Ústí nad Labem
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Praha, Ústí nad Labem - Policie pátrá po 17leté chovankyni z Prahy 4. Hledaná dívka odešla v pátek 1. června 2018 z diagnostického ústavu v Praze 4 do školy, kam však nakonec nedorazila a zpět do ústavu se nevrátila.

V minulosti byla již opakovaně hledána policií jak pro útěky z domova, tak i z ústavu, kam byla umístěna na základě předběžného opatření soudu kvůli problematickému chování a užívání omamných a psychotropních látek. Pohřešovaná dívka má podle všeho blízký vztah k Ústí nad Labem, kde má příbuzné a známé. Kriminalisté však přepokládají, že se zdržuje na území hlavního města Prahy ve společnosti svého přítele.

Jakoukoli informaci k výskytu či pohybu pohřešované dívky přijmou policisté tísňové linky 158.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru