OBRAZEM: Akce Nábřeží žije přilákala pod most stovky Ústečanů
Akce Nábřeží žije přilákala pod most stovky Ústečanů. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – Okolí mostu Dr. Edvarda Beneše v Ústí nad Labem patřilo v sobotu 16. června kultuře pro celé rodiny. Spolek Střekovské matky na labské stezce uspořádal akci pod názvem Nábřeží žije vol. 2.

Užít si odpoledne plné zábavy a pohody přišlo více jak sedm stovek návštěvníků. „Je dobře, že se takové akce na labské stezce konají. Nemusí sloužit jen ke sportovním účelům. Vítám, že se takové akce konají i na Střekově,“ řekl návštěvník Karel Zima.

Pro malé i velké bylo připraveno loutkoviště, dílny, hlasité čtení, večerní letní kino a spousty dalších atrakcí. „Vždy když jsem si přečetla, že se koná nějaká akce v parku na Severní Terase nebo v sadech v centru Ústí, říkala jsem si, proč se takové akce nekonají i u nás na Střekově. Spolek Střekovské matky jasně ukazuje, že když je chuť a odhodlání, jde to. Prostor se vždy najde. Za to jim patří velké díky,“ uvedla Karolína Kopejsková ze Střekova.

Fotogalerie:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru