V Ústí se málem srazily vlaky! Zastavily pouhý metr od sebe
Foto: Drážní inspekce
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Nákladní vlak projel v pondělí v ranních hodinách červenou a málem se srazil s osobním vlakem. Informovala o tom Drážní inspekce, která incident na železnici vyšetřuje.

"Dnes 28. 5. 2018 v 5.03 hodin v Ústí nad Labem projel nákladní vlak návěst zakazující jízdu a vjel do postavené vlakové cesty pro odjíždějící osobní vlak (Ústí nad Labem – Praha) jedoucí po sousední koleji ve stejném směru. Strojvedoucí obou vlaků zastavili před výhybkou, přičemž boky souprav se k sobě přiblížily na méně než jeden metr," uvedl mluvčí inspekce Martin Drápal.

K újmě na zdraví ani škodám nedošlo. Provoz ve stanici je omezen. Drážní inspekce šetří příčiny a okolnosti vzniku mimořádné události v místě jejího vzniku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru