Muž spal ve křoví v parku. Strážníci ho probudili
Bezdomovec spící v parku. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Ve Vrchlického sadech v Ústí nad Labem spal muž středního věku, měl s sebou i světlou přikrývku. Strážníci ho probudili a vysvětlovali mu, že na těchto veřejných místech se spát nesmí.

Ukázalo se, že muž přijel z Děčína. „Vytvořil kolem sebe také značný nepořádek. Strážníci ho probudili a dohlédli na to, aby uklidil. Pak ho poučili o přestupku a z místa ho vykázali,“ informoval Jan Novotný, zástupce ředitele Městské policie Ústí nad Labem.

Strážníci si spícího muže v křoví všimli v neděli večer. „Debaty s bezdomovci, nocujícími v těchto dnech na mnoha místech města, se postupně pro strážníky už stávají evergreenem,“ dodal Jan Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru