Pěvecké vystoupení Nadi Válové v Ústí bude patřit úctě Evě Olmerové
Zdroj foto: archiv Nadi Válové
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Dvorní zpěvačka Petra Hapky a Michala Horáčka zavítá ve čtvrtek 24. Května do Ústí nad Labem. V Café Alibi na Mírovém náměstí vystoupí v hudebním projektu „S úctou Evě Olmerové“ s klavírním doprovodem.

Start pěveckého vystoupení je ve dvacet hodin. Vstupné přijde na 150 Kč. Michal Horáček o Nadě Válové říká, že je to dívka, která se trochu motala v SuperStar, když byl tenkrát byl předsedou poroty. „Nikam se nedostala, ani do finále. Byla ale zajímavá tím, že přišla asi stá pátá, kdy už jsme byli z těch všech mimozemšťanů úplně uondaní a nechtělo se nám poslouchat další písničky. Ona byla jediná, od které jsme chtěli slyšet ještě nějakou písničku navíc a to proto, že nás opravdu dojala. Pamatoval jsem si ji i po těch letech, vyhledal jsem ji a nabídl jí dvě písničky a duet s Lenkou Novou,“ dodal Michal Horáček.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru