Policisté hledají svědky – cestující z autobusu, který měl nehodu
Ilustrační foto Oldřich Hájek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Autobus a nákladní auto se střetly při nehodě minulý pátek kolem 16. hodiny na křižovatce ulic Pražská, Střelecká a Přístavní. Šlo o vůz MHD linky č. 15. Policie nyní hledá všechny cestující z uvedeného autobusu, aby mohli podat svědectví k průběhu nehody.

V době nehody podle sdělení řidiče mělo autobusem cestovat asi čtyřicet lidí. Při dopravní nehodě došlo ke zranění obou řidičů a několika cestujících.

„Někteří cestující z místa nehody odešli, aniž by byli zraněni nebo ošetřeni. Někteří však pak vyhledali lékařské ošetření sami až později. Chtěli bychom požádat všechny cestující, aby se přihlásili na linku 158 nebo přímo policistům na telefonním čísle 724 062 667,“ uvedla Veronika Hyšplerová, mluvčí Policie ČR Ústí nad Labem.

Příčiny nehody a další okolnosti policisté stále vyšetřují.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru