V centru Ústí se budou prohánět jezdci na rychlých kolech
Show cyklistů v loňském roce. Foto archiv pořadatelů
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Cyklisté na horských a terénních kolech budou řádit dnes i zítra v centru města Ústí. Připraven je adrenalinový závod městským prostředím. Všechny závody jsou otevřené pro diváky, pořadatelé však nabádají ke zvýšené opatrnosti.

Akce má název UL-LET a ta je zase součástí festivalu Na plný KU-LE. Dnes, v pátek večer, je na programu dual slalom cyklistů za umělého osvětlení v letním kině. Zítra, v sobotu, proběhne hlavní závod: sjezd z míst od letního kina do cíle na Mírovém náměstí, kde bude probíhat i doprovodný festival. Dopoledne je určeno k prezentaci a tréninku, první kvalifikační jízda pak startuje ve 13 hodin a druhá ve 14.30 hodin. Finálový závod začíná v 16.30 hodin. V 18 hodin budou vyhlášeny výsledky a pak pokračuje ještě další zábava. Kromě sjezdu budou k vidění i cyklisté - „skokani“ přes překážky.

Adrenalinový sjezd horských kol postupně probíhá v pěti českých městech, v Ústí bude k vidění letos už poosmé. „Prosíme všechny návštěvníky o zvýšenou opatrnost a pozornost během závodů kvůli jejich bezpečnosti i bezpečnosti jezdců. Všem přejeme zajímavé zážitky!“ uvádějí pořadatelé z Ústecké freeriderové asociace a magistrátu města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru