Fotopast v ulici Karla Maye zachytila další vyhazování odpadu
Záběr z fotopasti v ulici Karla Maye. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Stará sedačka, hadice, kabely, vozíky a další odpad – to vše bylo zjištěno v ulici Karla Maye v Ústí, kde u okraje silnice často zastavují auta a jejich posádky tam zakládají nepovolené skládky. V místě byla instalována fotopast a strážníci ve spolupráci s městem díky ní už několikrát určili původce odpadu. Přesto v lokalitě panuje velká „síla zvyku“ a nový odpad se tam čas od času objevuje dál.

„V květnu bylo v ulici Karla Maye opět zjištěno neoprávněné zakládání černé skládky. Z umístěné fotopasti strážníci vyhodnotili fotografie a zjistili několik původců, kteří tam nepovoleně odložili stavební a jiný odpad. Strážníci podle registračních značek vylustrovali majitele těchto vozidel a celou záležitost předávají správním orgánům města k dořešení,“ informoval Jan Novotný z Městské policie Ústí nad Labem.

Podobně jeden případ z téže ulicie skončil i v dubnu. Původcům vyhazování odpadu na nepovoleném místě za protiprávní jednání hrozí vysoké pokuty.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru