Zloději v obchodním centru strkali trička do batohu
Ilustrační foto: pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí – Několik desítek triček odcizili zatím neznámí pachatelé v obchodním centru Fórum v Ústí. Do obchodu se později přitom ještě jednou vrátili. Po kontaktu s ochrankou ale utekli.

Trička nastrkali vždy do batohu a pak odcházeli bez placení. „V prvním případě do obchodu přišli krátce po poledni. Odcizili 48 kusů triček a následně bez zaplacení z obchodu odešli,“ popsala začátek případu Veronika Hyšplerová, mluvčí Policie ČR Ústí.

To ale nebylo vše. S jídlem roste chuť, a tak se pachatelé do téhož obchodu po pěti hodinách vrátili. Tentokrát už si jich však všimla ostraha prodejny. Když je oslovila, pachatelé se dali na útěk, batoh odhodili a zmizeli. „V prvním případě odcizili zboží za 11 tisíc korun a při druhé návštěvě se pokusili odcizit zboží za 3 500 korun,“ upřesnila Veronika Hyšplerová. Policie po nich pátrá.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru